Samboliv med två snygga brudar?

Jag och Andrea har (som jag skrivit innan) fått en 4a, och flyttar den 1 okt. men eftersom vi är två så får vi ett sovrum över, om någon där ute i Östersund behöver en rum och kanske vill bo med oss så får ni höra av er!
Spelar ingen roll om du är kille heller tjej, vi har några krav men en sak som är viktigt är att du ska vara ganska lika mig och Andrea.. kan inte bo med någon som är tvärt emot oss!
vi älskar att ha kul, skojar och skrattar varje dag, massa myskvällar och självklart utgångar.. om just du känner dig träffad så hör av dig;)






XOXO


ett år..

ikväll blir det exakt ett år sedan jag lämnade västkusten, den dagen var dom den värsta dagen jag varit med om, grät hela dagen.. kommer ihår där när vi alla var samlade och skulle äta lite men jag satt bara och kolla ner i tallriken, när vi gick ur lägenheten för att gå till stationen den vägen, fy gick bara och grät kramade om min älskade systen och sa att jag inte ville lämna henne!
på stationen när tåget kom kan inte beskriva den kännslan.. kommer ihåt att jag såg tåget komma kollade runt på mina älskade vänner som var samlade och hade ont i hela mig, tåran bara rinner och börjar krama om alla och nu gråter jag så att jag nästan skriker.. sebastian fick kunffan in mig på tåget och hålla mig kvar där till dörran stängdes medans jag står på andra sidan av mina älskade och säger att jag inte vill slår dörrana igen och jag är helt ensam på ett tåg med massa främande människor som bara står och tittar på mig.. jag ställer mina väskor och går och säller mig på första, bästa, ensam plats och ringer mamma för att få pepp på resan..
jag kommer aldrig glömma denna dagen ser det framför mig när jag blundar, och nu har jag bott här i ett år imorgon har jag bott här i ett helt år! jag som bara skulle bo här i några månader, har nu fått lägenhet och kommer stanna ännu längre.. känns jätte konstigt att jag inte längre är en östersundare i varberg utan nu helt och håller östrsundare..

till alla er vänner på järnvägstationen för ett år sedan:
mycket har hänt, men ni kommer alltid vara och finnas i mitt hjärta, alla andra av mina älskade som bor där nere! men jag kommer och hälsar på er om 4 dagar, då lämnar vi även vbg med släpkärra så kommer inte ha något mer kvar i varberg förutom mina älskade vänner och familj.. konstigt..



nu ska jag ta en runda runt frösöberget sedan jobba:)


Snart får jag pussa på min älskade älskade Affe!!!<3


XOXO

Grattis!

Idag fyller min storasyster Evelina år!
Massa grattis till dig gumman hoppas du får en bra födelsedag i Göteborg, saknar dig och din lilla familj jätte mycket men vi ses snart<3


syster och systerdotter!<3


xoxo

när katten är borta dansar råttorna på bordet

Håkan H, Lisa E, lars W.. bl.a spelas högt igenom högtalarna hemma, Andrea äter middag hos hennes momma;P

Igår efter jobbet åkte jag och Andrea ut till mamma åt tacos ute på altanen sedan mötte vi upp Marina och Lovisa i vitgården och spelade bilbingo! Vann inte ett ruttet öre men mycket kul och socialt spel var det;) 
Åkte hem till mamma igen sen och spelade kort med Annaklara, hennes polare och Andrea, jag och Andre vann på Games!!

Idag tog vi med oss lillklara och hennes vän till sweet camp 2011 på torget där coola killar hoppade med sina mortorcyklar (cross) och skateboards, högt som tusan!!

Efter stått och gapat och skrikit av skräck gick jag med Lovisa hem till henne på en kaffe och rosa sockerkaka och snackade massa!
Nu är jag hemma ensam ska äta någon mat men vet inte alls vad:/ har slängt ut alla kläderna ur gaderoben provat allt men sitter fortfarande bara i underkläder, suck*
Ikväll är det fest, sweetcamp efterfest!! men ganska lugnt eftersom det är jobb imorgon!

nu måste jag hoppa in i duschen, äta, klä på mig innan lovi och Andrea kommer och vi ska gå vidare..


Cool kille!
Bild tagen och stulen av Andrea!

Seeyaa!
xoxo



notes about freedom

Vaknade kl 5 idag, vet ej varför.. Andrea fick en prat kompis när hon gjorde sig klar för jobbet, när hon gick la jag mig och kollade på Smala sussie! fantastisk kul film!
nu ska jag till jobbet, see ya



XOXO

Manspoäng!

idag innan jag började jobba, åt jag super god frulle, en super go smoothie, äggvit röra (lite som blev över från igår när vi bara skulle ha ägg gulorna) och en knäckis med ost.. myste lite i soffan till nyhetsmorgon, men låg inte länge eftersom jag hade bestämt mig för att göra något åt jävla avloppet i badrummet!
bra som jag är fickade jag det (det var jätte äckligt) så nu rinner vattnet ner helt normalt! klapp på axeln Isabell!!
städade även badkaret! om ni undrar hur jag hade tid med allt detta så gick jag upp klockan 7:P
Nu har jag just kommit hem från jobbet har bråkat med diskmaskinen med men den fick jag inte igång.. jävla skit!
så går ner till stan coh tar en kaffe!




XOXO



Tack solen

ledig idag och vill tacka solen att den fortfarande tror på sommaren!
har suttit på balkongen nästan hela dagen men Elle tidningen, och igår innan jobbet var jag och lovisa runt frösöberget och vi hade solen över oss där vi kom springandes!

har insett att jag inte kommer kunna åka till varberg denna helgen, ska jobba..
men eftersom vi flyttar snart så kommer vi blia ner snart och hämta mina saker jag har kvar där.. men ska försöka ta en helg innan det iaf, måste ju få se jordens nya miraket<3






xoxo

lördag kväll

det här gör vi ikväll, jag och min fina sambo!! <3


-





XOXO




Holiday Armadillo

ligger i soffan myser med täcket, skrattar åt vänner och hoppas min kära sambo kommer hem från jobbet snart!
min telefon har lagt av, displien har gått sönder, den ringer och jag får sms men kan inte läsa som, fattar inte hur jag har sån jävla otur med tekniska grejer!!!
va inte ut igår så har inte förstört den på ''fyllan''
läste i allfall en gammal status på fb som jag skrev idag för exakt ett år sedan:

allt klart i lägenheten! lämnat nyckeln och allt så nu behöver jag aldrig 
mer gå in där!! Tack så jätte mycket för hjälpen! du är guld värld 
vännen!!! ♥ biljetten upp till jämtland är också bokad, 2 september lämnar jag västkusten..

helt sjukt att det har gått ett helt år nu!!


Holiday Armadillo, haha!


XOXO

ingång heller utgång?

har just ätit super god middag på balkongen med min fina sambo Andrea, nu sitter vi vid köksbordet, dricker lite vin och äter godis, Andrea har bytt om och börjat sminka sig jag sitter i trasiga jens och vanlig tjöja, sminkat mig jätte lite maskara innan idag på 2 minuter.. pepp på fest?! nja får se hur det blir, men det brukar ju vara så att stontan kvällar är bäst..
Ha en fortsatt trevlig fredag mina vänner!


XOXO

Ännu en fredag

Nu är det fredag igen, man blir alltid lika glad när det är fredag för man tror att man ska hitta på något jätte roligt i helgen, så blir man alltid lika besviken på söndagen, när man inte alls gjorde något speciellt och helgen bara försvann! vet inte inte alls vad vi ska hitta på helgen.. nu ska jag iallafall städa, när Andrea slutat ska vi ner till stan.
ska försöka komma ut och springa med men mår inte så bra, har varit lite halv dålig nu inågra dagar med illamånde ont i huvet och frossa, nu har jag bara ont i huvet så om det går över så drar jag ut en sväng!

förra helgen var jag ut med jobbarkompisarna på lördagen, fick tagit lite blider då:)
nu ska jag sätta igång med städningen!


Sara och Theresé

Kristina och Johanna


Frida och jag!


Drog till Marite sedan där träffade jag Andrea!


XOXO

Världens nya mirakel

Han väger 3725g och är 49 cm!
min Älskade syster och svåger Christoffer lilla pojke Alfons, fick en bild på han i måndags och det går inte att sluta titta på den lilla näsan, nu har det kommit en bild ofentligt så då tänker jag också lägga ut en bild här, på mosters älskade prins!
Alla tre mår jätte bra, johanna är (så klart) mör i kroppen men dom hoppas att få komma hem idag..känns bra för då kan jag ringa när jag vill! fast det klart dom kommer ju ha fullt upp när dom kommer hem, så förmycket ska man ju inte störa dom:P

just det, har ju läst som alla andra att våran kronprinssesa och hennes prins ska få barn i Mars, grattis till dom! men om vi säger att dom två får en liten flicka gissa vilken kung sverige kommer ha om ca 30 år!!!


längtar som en tok tills jag bara får pussa på dom goa kinderna!<3
tänk att denna lille har legat i johannas mage i 9 månader och tre dagar,helt sjukt!


XOXO

Dagen ruggiga goda frukost!! Snart blir de...

img_2589 (MMS)

Dagen ruggiga goda frukost!! Snart blir de att runda frösöberget! Xoxo


Momma och Moffa står nu i köket i Espnäs o...

img_8077 (MMS)

Momma och Moffa står nu i köket i Espnäs och gör klobben, de har jag inte ätit sen jag var liten..  Då åt jag ju kött blir första gången på vegklobben;) har varit här ute hos mamma sen i måndags men åker hem till stan ikväll, igår när jag kom in efter min springrunda sa mamma att grannarna sätt Björn spår inte långt från där jag sprang.. Så känns att jag vill tillbaka till stan! Xoxo


Hemma på landet spelar man gitarr hela tid...

img_6090 (MMS)

Hemma på landet spelar man gitarr hela tiden..lillebror försöker, men om jag har en hemlig talang, det går att diskutera.. Xoxo


Nytt liv till världen!

Inatt vid kl ett ligger jag i sängen hemma i mitt gamla rum och kollar på telefonen (är rädd att jag inte vaknar om den ringer någon gång under natten) höjer till max och lägger den precis intill mitt öra! lägger mig och blnder så ringer det, dolt nummer, mitt hjärta börjar slå massa slag i sekunder, svarar och hör min älskade Johannas lungna röst:
-Isa, vet du var jag har liggades på mitt bröst?
(tårana bara börjar rinna)
-Neee!!
- En liten Alfons ligger här på mig!
Detta är nog de bästa samtal jag fått i hela mitt liv, kommer aldrig glöma det!
lilla Alfons kom till världen runt 00.30
han hade inte vägds in när jag pratade med henne och nu idag ligger dom nog och sover, så mer infomation väntar vi på här hemma!
vi pratar en stund och dom alla tre mår bra och det hade gårr jätte bra (fast den grymma smärtan)
går ut till köker där Ak står för att ta ett gals vatten, Jag går fram med telefonen mot örat och bara tittar på henne, och hon förstår på en gång vem det är i telefonen och vad som har hänt!
efter johanna Pratat med Annaklara går jag upp till våran sovande mamma med telefonen, går mot sängen, tar ur mammas öron propp och lägger telefonen mot hennes öra. Först tar hon bara telefonen och säger att hon inte vet hur man gör med en iphone, jag svarar: prata bara mamma!!!
så kommer tårana från henne med!
Vi är så lyckliga här hemma nu! var inte lätt att somna om efter de där samtalet jag går och lägger mig efter ha stått och pratat med AK, ligger bara i sängen coh ler medans mina tårar rinner!
En Alfons!! Johanna som har sagt i så många år att hon ville ha en Alfons när hon skulle få barn, nu har hon en Liten mörkhårg Alfon hos henne!!
Vill bara pussa och krama på dom alla tre men får vänta lite till, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!





XOXO

Sitter ute på landet hos mamma och läser o...

img_3759 (MMS)

Sitter ute på landet hos mamma och läser om ugglor Inge bra på tv så blir att sätta på en film, är hemskt sugen på att kolla hundtricket! Nu har vi fått lägenhet vi brudar, den 1 okt flyttar jag, Andrea och Malin till en fyra på köpemansgatan! Känns jätte bra! Nu har vi fått igång filmen så nu blir det mys med lilla syster och skratta massa!  Xoxo


Bättre bakis söndag får man leta efter! Xoxo

img_5421 (MMS)

Bättre bakis söndag får man leta efter! Xoxo


Står i köket och förbereder lite för en my...

img_6251 (MMS)

Står i köket och förbereder lite för en mysig knytmiddag hos jobbar kompis Therese! Xoxo


Med världs bästa nyheter beger jag mig ut ...

img_1395 (MMS)

Med världs bästa nyheter beger jag mig ut på en springrunda. P.s första mobil-bloggning! Undrar om jag lyckas?! Xoxo


ny hårfärg

Äntigen har jag färgar bort den gama tråkiga färgen till en ny och fräsch färg, och är super nöjd!



XOXO

Bra dag!

Sitter i köket och sjunger högt till Lisa Eklunds underbara låtar! kan bara ha datan i köket nu eftersom sladden till datan inte vill vara som den brukar och bara ladda ibland ramlar ur laddhålet hela tiden!

Idag när jag vaknade åt jag en knäckimacka med smör (jätte gott^^) sen hoppade jag i mina spring kläder, Sprang/gick runt frösöberget! jätte härligt!
när jag kom hem vil halv 12 blev det massa stress, skulle vara på möte på lillänge kl 1!
snabbt in i duschen, slänga i mig mat, sminka mig så sprang jag iväg till bussen, åker aldrig buss fast jag jobbar uppe i lillänge varje dag så vet inte vart busshållplasterna är fick springa runt som en galning.. hann inte gå idag.. men nu vet jag;)

efter mitt möte satt jag och pratade med mina kära jobbarkompisar en stund och ringde värdens bästa och tänkte ta bussen hem igen, men orkade inte vänta i 10 min på bussen, så gick tog väl 25 minuter...
men med johanna i öronen blir det inte jobbigt heller långt<3

nu kommer Andrea vilken sekund som helst inklampande genom dörren, vi ska gå på stan..
imorgon är det helg, fredagen blir det massa mys med mina flickor lördagen blir det middag och lite fest med jobbarkompisarna!

Så nu är hon här då ska vi vandra ner till östersund´s city;)




XOXO

vem vet? inte jag!



XOXO

ledig

Tvätt tid i dag som började kl 07, gillar det att gå upp tidigt när man är ledig och tvätta ligga i soffan äta frukost och kolla nyhetsmorgon och vänner hela förmiddagen mellan man springer fram coh tillbaka till tvättstugan, nu tänkte jag städa lite också för sedan en jogging runda!

skulle ta bort en fläck på en tröja (rövin) jag älskar ju vanish massa men har lärt mig en sak idag och det är TVÄTTA HÄNDERNA när du är klar! nu har jag massa vita fläckar på fingranan, som inte går bort, som den gången när jag färgade blonda slingor i håret på Johanna utan hanskar, fast den gången var det värre för det gjorde ont i flera dagar detta känns bara konstigt! men det syns att det är huden typ dött!!
tvättade händerna efter men det var lite senare så då hände inte så mycket..


Dagens frukost! havregrunsgröt med färska blåbär!


XOXO

underbara helg!

Ligger i soffan och kollar på film, kom hem vid 7 tiden åt lite mat och nu ligger jag här.
Har haft en jätte bra helg, utan telefon och internet! efter jobbet i fredags packade vi in oss hela familjen i bilen åkte 3 timmar så var vi framme i Gunnarvattnet, vet inte hur länge sedan jag var där på sommaren.. alltid som liten följde jag och Johanna med Momma och Moffa dit heller mamma och pappa, men nu blir det ofta vintrana man hänger där uppe.. men ack var mysigt det är på sommaren med!

kvällen spenderade vi med lite mat, kaffe, vin, mörk choklad och film mys!
Lördag morgon, åt vi alla frukost tillsammans och sedan packade in oss ibilden och körde 2 km till Norge, upp på något fjäll, ur bilen i början gick vi alla i rad med varsin kantarellkorg och trallade.. hittade massa svampisar med efter 30 min sprang alla åt olika håll, skrek att någon ville till ett annat svampställe, någon skulle gå och ta massa kort, någon skulle kissa.. Urban höll på att spricka av ilska så vi åkte ganska snabbt hem igen men svamp hade vi med oss hem!
Jakob satt kvar i bilden och surade jag försökte Ringa johanna för att prata av mig men hon svarade inte.. tillslut tog jag några djupa andetag och började att rensa all svamp, allt slutade med en jätte mysig och god familje middag! Öring, potatis och självklart kantarellsås!

Sen var det bara iväg igen, festivalsjöbyn fisketävling, och massa mer.. jag, Mamma och Annaklara deltog INTE i tävlingen utan vi gick runt och kollade på för att sedan sätta oss och kolla på fulla människor och dricka kaffe!

Min bästa Lillebror Jakob kom 3a i tävligen och vann jätte fin termos och ficklampa i fin grön färg!
När vi kom till stugan igen ställde vi fram lite ost, kex och vin och satte på en film..

Söndagen samma som lördagen vi packade in oss men höll oss i Sverige denna gången, bärplockning denna gång för oss ''brudar'' medans killarna fiskade, men jag fick kasta tre gånger. tyckte jag var bra med ingen annan:P
så höll mig till blåbären lite mer än 1 liter blåbär står nu i min kyl!
den som vill komma förbi på blåbärspaj och kaffe är välkomna imorgon;)


Trångt i bilen, syskonkärlek!

''Urben starta fläckten, det osar massa'' nehe, det finns ju ingen!

Kaffe, mörkchoklad och ett glas rött vin!

snyggt!

det var staffet tävling och här har vi Gunnarvattnets hejarklack;) (tävlingen ingick i festivalsjöbyn)
Vi ska ha ett lag till nästa år! de är bestämt!

Alla tyckte inte det inte var så jätte kul att vara hejarklack regnet! haha


kanske sveriges snyggaste förgkombination! ut i svampskogen!

Här tog det stop, vända och köra till ett annat ställe!

Min fina svampkorg!




Fint

vet inte hur länge jag suttit och skrattat till den här bilden! vi ropade ''här är finns det massa''
och Jakob kommer springandes! hahahaha

Här har vi svampen!

Evighets göra!!

en timme senare!

Stugan!

på fisketävlingen i valsjöbyn



Tävlingens 3a blir interjuvad, ingen hörde dock vad han sa eftersom det var musik i bakrunden!

Söndagens STOR fiskare!

Ganska avanstrat men fick iväg den 2 meter ut i allafall (typ)



Ja det var några av alla miljoner bilder från helgen!
tack min fina familj för denna helgen<3


XOXO







Självsortering

Goda gärningar kan vara mycket lätt! tex att sortera dina sopor, mycket lätt! har till och med lärt både Andrea och Lovisa detta!!
Här kommer lite tips från chochen!


detta är våra vanliga sopor på en vecka eftersom vi sorterar våra sopor! (jag stoppar ner handen och gräver lite eftersom min sambo inte är någon expert ÄN)


Mjuk och hård plast!

pappförpackningar, öppna påsen i soprummet och töm den i papp, och släng påsen i plast;)

mental, denna är på två veckor


här tömmer du dina sopor jätte lätt, det står ovanför tunnorna vart man ska slänga vad.


Så här kan man göra hemma, gjort det för lite hjälp till Andrea, och går det mycket bättre nu än innan då det var bara gråa lådor!
Pappförpackning! mjölk, fil, yoghurt- paket, äggkartonger och vinboxer


Plast, hård och mjukt!
Plastpåsar och plastförpackningar!

Brännbart
Allt utom kompost, papp heller plast så närstan inget! snorpapper och sånt..

kompost påsar är det som behövs till komposten, (har även en låda men råkade spilla
massa vatten på lappen så det syns dåligt)

Lätt som en plätt!;)


XOXO


Torsdag

Ringde till Victorins guld i varberg innan och gissa vad snälla Hans som jobbar där ska skicka upp mina två berlocker som jag lämnade in där för ca ett år sedan är snart på väg upp till mig!
Nu är jag snart redo för att gå till jobbet börjar kl 10  så får gå snart, bara detta vänner avsnittet sen går jag^^
Jobbar två dagar till sedan ska jag nog följa med mamma och dom till stugan (mitt uppe på fjället) eftersom det har varit en vecka med mycket festande..



XOXO

Syskon kärlek!

ville bara säga att jag den bästa/finaste storasyster i hela värden, får mig på bra humör när jag är nere och skratta när jag gråter! 
alla borde ha sin alldeles egna Johanna Skog så våre världen lite bättre! Tack för att du är min<3








XOXO

beautiful















mera yra

som jag skrivit innan tär yran veckan rejält på kroppen, iaf för mig och Andrea vi går här hemma, hostar och snorar.. men det har inte hindrat mig i dag, klev upp klockan 06.45 för att tvätta, hann tvätta 4 maskiner innan jag gick (sprang) upp till jobbet, de va stressigt där ett tag men var på jobbet i tid, när jag kom hem igen la jag mig och i solen ocg sov typ 2 timmar, STORstädade hela lägenheten, kvällspromenand med Andrea och nu har jag kollar på två avsnitt av vänner och ska bädda ner mig i ny bäddad säng!

Just det jag läse i tidningen att yran kanske kommer utvecka till 4 dagar! wiiiie;)

lite bilder från yran, det är Andrea`s bilder från fb, hade ingen kamera själv tog några med telefonen men har inte lagt in dom på datan än..


fina andrea och jag på Daniel Adams Ray.

Jag Hjärat Dig, Håkan!!

Bästa brudarna<3

Presidentalet, vi älskar JÄMTLAND!


XOXO

RSS 2.0