Träd?

Ligger i sängen, har värden migrän! Började redan igår efter jobbet, la mig och vilade tog tabletter då blev de lite bättre kunde ta en kvällspromenad och sitta och skratta med mina sambos! men när jag vaknade kl 8 imorse mådde jag illa, kände mig yr och de sprängde i huvudet la jag mig under täcket för att försöka sova bort de.. Har legat i sängen hela dagen kollat på film och sovit till och från.. Nu har jag kollat på Björn bröder, den filmen brukar få mig att känna mig bättre.
Hade massa massa att göra idag eftersom det är min enda lediga dag denna veckan och har massa att göra tills den läskiga Halloween festen jag och Tove ska ha på fredag!
Typiskt!


Grått

Ligger i min säng, vaknade för ca två timmar, kollade ut igenom fönstret och vädret var exakt så som jag känner mig i dag grått, dimmigt och kallt!

Jag gick upp, hämtade datan, vännerboxen och gick tillbaka till sängen och kröp ner i sängen under mina två duntäcken och satte på vänner..
Ska göra vettiga saker idag med men inte än.. Verkligen inte än.


lärorikdag?

Det är skönt att vara ledig! har just haft mitt vanliga morgonsamtal med Johanna och Affe på en timme!
ligger nu i sängen äter vindruvor och kollar klart på bröllopsfotografen (somnade till den igår)

Imorse gjorde jag bort mig för grannaran!
Skulle sätta upp Toves namn på dörren och jag orkar inte ta på mig byxer (för att göra det jätte snabbt!) man lyssnar ju även alltid på sin storasyster, så när hon svarar på frågan om jag måste ta på mig brallor heller om jag bara kan gå ut i trapphuset med spetstrosor och en tjocktröja (en kort tjöja med), att jag inte allt behövet gå och ta på byxer uten gör det snabbt, då gör jag det!
Sätter mig på huk framför dörren, först måste flytta på lappen som redam sitter där så båda lapparna ska rymmas, så hör jag någon komma in igenom porten!
Jag flyger upp, får fram något konstigt skrikande ljud och springer in, men eftersom vi bor på första våningen och det första man ser när man kommer in i porten är våran dörr såg det nog bara dummare ut när jag som sitter framför dörren bara springer upp med rumpan i vädret och in i dörren igen!
hoppas det var någon besökare till huset och inte någon granne som alltid kommer se mig som bruden i trosor!
tur att jag alltid snygga trosor på mig!


Två bilder på min nya färg i håret!




XOXO



Ikväll har jag och mina två snygga sambos ...

img_9613 (MMS)

Ikväll har jag och mina två snygga sambos ätit thai mat och varit på bio! Super mysigt<3  Är ledig imorgon, så nu ligger jag i sängen och myser med en film, bröllopsfotografen!


ny sysselsättning

Igår från kl ca 20.30 till 03.40 höll jag på...
Började sticka på konst för tjejer men insåg att jag var tvungen att trassla upp garnet som bara låg i en enda stor bunt!! ja.. 8 timmar höll jag på med den förbaskade tråden!
Fick till det, klev upp 3 timmar senare (06) för ett body balance pass, när jag kom hem satte jag mig i soffan med frulle och påbörjade min stickning, några timmar senare drog jag till jobbet. Nu i kväll har jag suttit mellan Andrea och Tove som har haft varsin data i knät, inte jag då, jag har stickat! vet egentligen inte var jag gör för något men det är bara kul att göra..
Ska gå och lägga mig nu men är sjukt rädd, vi tre brudar har suttit och skrämt upp varandra jätte mycket med historier om spöken, psykon och TANTER! helt sjukt ska lägga upp lite om tanterna imorgon kan inte tänka mer på det nu..

längtar så jätte mycket tills imorgon kväll, då ska min fina fina lillasyster komma hem till oss och vi ska ha riktigt fredagsmys-pyamasparty!
Hon ska även sova här (yes, slipper sova själv!!) jag är ledig hela helgen (tro det heller ej)
lördag ska vi gå på stan och kvällen, fest! utan lillasyster då:P


började här                                     klar här!


Mys-torsdag!



XOXO

Resultatet på sängbyggandet! Blev klar i H...

img_1749 (MMS)

Resultatet på sängbyggandet! Blev klar i Helgen, nu kommer  första bilden! Kommer lägga upp för och efter men inte nu.. Men denna har jag gjort helt själv;)


Jag ska måla hela världen, lilla mamma! Hä...

img_1032 (MMS)

Jag ska måla hela världen, lilla mamma! Här sitter jag Håkan och Lars ljuva musik Från högtalarna och min ljuva stämma!!


phuu

Nu är jag så trött att jag tror att jag svimmar!
Byggt hela dagen, det har varit blod, svett och tårar.. bokstavligen!
Men klar blev den, 190 cm lång sänggavel med lite fel matematik av mig, bytte ut sängen här hemma på 120 till dom två 90 cm sängarna jag hade på mitt rum hos mamma.. 90+90 är inte 190 utan tydligen 180.. men unikt kan man bara kalla det! kan ju säga att det var tänkt så från början!

Imorgon ska jag även då upp tidigt (idag var jag uppe kl 06) för då ska gavelen målas vit!
Färgen och golv skydd finns i gamla lägenheten på Brunflovägen, blir en morgon promenad dit och hem med målarbrukar och rulle men papp!

Kom hem hit ganska sent ikväll vid 8 tiden så kvällen har spenderats med mina två sambos, plus Toves kissekatt Molly som är tillfällit inneboende! Jag har sytt klart min tygpåse för hand också med andra ord kan jag slutfatta denna dag som väldigt kreativ och hantverklig dag.. de känns i kroppen så nu sägen jag verkligen godnatt!



min käraste lilla syster tar bort silver tejpen från dom två sängarna! loove silvertejp<3

sy mys vid tv!



XOXO

holy shit, its already october!










Det är så härligt ute, cyklar igenom gula,...

img_0548 (MMS)

Det är så härligt ute, cyklar igenom gula, orangea och röda träd i 17graders höst väder! Älskar hösten<3


RSS 2.0