tuggummi

jag är beroende av tuggummi! kan inte bara ta ett tar fel och flera så jag få ont i mina käkar!
hoppas detta paketet tuggummi tar slut så jag slutar tugga!!!




Uppdatering

Sitter i skolan har datakunskap så kan skriva lite blogg kan hålla koll på vad läraren säger ändå:P
är ju inte så avanserat, har ju inge internet hemma och fortfarande ingen telefon!

har bara två 20 minuter raster i dag, första ska jag äta andra ska jag gå ut och gå med selma.. heller tvärt om..


denna helgen ser jag framemot! på fredag ska jag fira min syster hemma hos mej med god mat och tårta!
och lördag ska vi hem till Marielle och träffa dom!


har faktisk skolarbertn att göra hemma nu och det kan ja inte efter som jag inter har nått internet.. kanske får åka till min johanna tidigare på lördag innan marielles party och bara skriva klart det.. är inte så mycket kvar..

detta inlägget blev viss väldigt tråkigt men jag är väldigt tråkig nu för tiden..

Håsten är vi snart klar med ska ta det sista på torsdag! det ska bli väldigt skönt att ha det ur världen!
inga  penger har jag fått från csn heller så är en fattig lapp fortfarande! hoppas ja hinner få det till nästa vecka men är tveksamt! känns tråkigt att inte ha penger när vi ska fira min johanna:( men så är litvet för en fattig studerande..




oxox!


syster<3

ligger i soffan och kollar satc! på mitt favorit avsnitt! sista avsnittet av sesong 4! big och carie tar adjö av new york för big ska fytta till napa i california!
åh<3

men i detta inlägget sak jag tillängna till min syster johanna som fyller 22 år i dag! oj oj vad vi börjar bli stora nu, tycker det va i går när vi hade 10 års kalas och dom åldrana.. nu äe ju stror gumman.. allt va myket bättre när vi så små!
men härlig med alla minnen ja har med dej! du är den människa som jag har varit närmast sedan min första dagen, ja heller andra kanske:P
men gumman vi har så många år framför oss!
så underbart att man har en syster och vad den människan betyder! en vän är också underbart men en syster! har man alltid vid sin sida, har alltis haft! de va alltid  jag och jonanna när vi va små lekte varje dag! ALLTID!

och i dag fyller du 22 år!
det sa självklrt firas! efter skolan ska jag laga super god mat och sånt gott!
efter middagen ska vi kolla på bio, snabba chars med johannas älskade prins joel kindman!


med andra ord vill jag bara säga att du är den människan som alltid kommer ha så stor del av mitt hjärta!
älskar dej så mycket systra mi!





Johanna, Evelina, David och jag i Evelinas knä..























efterlyser!

I dag har jag varit ledig! skönt har städat hela lägenheten och tvättat tonvis med tvätt!! jag och selma började dagen med en nästan 3 timmars promenad;)
så har det blivit massa sex and the city så klart;)
nu ska jag snart gå mer till atletica för att träna yoga! heller bodybalans som detta passet heter..
har hittat massa goda recept på internet för morgondagen då min älskade storasyster fyller år;) 22 hela år!
jag ska laga middag till henne sen sak vi på bio!

Har kollat på massa galma bilder, både i går och i dag och undrar om det är någon av mina vänner som har sätt min svarta tröja!





denna den är från HM!
om ni har den så hör av er saknar den såå!


xoxo!

ännu ett inlägg denna måndagen!

sitter och läser massa gamla blogg inlägg och gråter!
saknar allt som var förr allt va myckt bättre förut! tänk denna sommaren! den va hur underbar som helst! vll inte ince att det är som vissa säger att men glider i från varandra och så! jag vill inte tro på det och kommer inte låta det hända! älskar er alla mina underbara vänner så otroligt mycket!


mys vid havet med ALLA mina vänner<3


jag och matilda utforskade fästningen! underbart<3


jullebulle och jag<3


den här bilden är nog den vackraste bilden som tog på hela sommaren!<3


midsommar! underbar tjej middag som hos min matilda som jag gjorde nästan hela sommaren!


tältning utanför min och johannas lägenhet så kul!!


jag och min älskade sebastian





min underbara bäbis som jag aldigt får se eftersom han bor hos sin pappa;(



HItta massa andra bilder också men jag tror alla även jag har fattat vinkeln...

de ni;P

Ligger i soffan och kollar på s.a.t.c och kollar lite bloggar, hitta en blogg med massa underbara bilder!

http://naad-naad-naad.blogspot.com/?expref=next-blog

klockan 8 ska jag ner till Atletica och göra yoga! känns super bra!
imorgon är jag ledig då ska jag tvätta! yeeh!;P



Saker jag ser fram emot!

  • När allt är fixat med lägenheten
  • Jag har bytt min adress hit
  • Allt med CSN är fixat så jag får PENGAR!!
  • Längtar till påsk! då ska jag hem till mitt Östersund och mysa med släckten och köra massa skoter!!
  • Till den 26 mars då Evelina ska ha sin lilla bebbe och jag ska bli MOSTER! då ska jag sitta på sjukhuset hela dagen och vänta på den sötaste gullisen!!!<3
  • Jag äskar vintern men nu ser jag fram emot våren och sommaren! efter påsk så klart kan ju inte ha en o snöad påsk de funkar ju inte;P
  • Och sist men lång väntan! tills jag har läst upp mina ämnen på konvux så jag ska fytta till gbg och plugga till hälsopromotionsprogrammet inriktning kostvetenskap!! de ni;)


oxox!

ännu ett surrigt inlägg från mitt huvud

jag har kollit på att mitt huvud är precis som en sån där grej som man har när man spelar bingo ni vet en sån som man snurrar på så man får ett nummer.. fast i stället för nummer så får jag olika knäppa tankar!
imorse när jag vaknade så låg jag kvar i sängen halt klar vaken jätte länge och kollade på onödiga bilder så jag fick super stressa till skolan! plus att jag tog på mej beiga chinos och har första dagen på m-veckan! (så gör jag nästan varje månad sätter på mej ljusa kläder och helt glömmer bort att jag har det!) som tur är det vinter ute och då har jag som vanligt långkalsonger! de räddade mina byxer i dag! när jag ska gå ut igenom dörren så sätter jag på mej mina vita converse ! kommer ut och det är brunt slask överallt!!! super smart av mej!!

Överlevde dagen, har just slutat, heller ne jag slutade kl 2 men tog en timmes promenad just när jag kom hem..
då hörde jag 2 tjejor gå och pratade och plötsligt säger ena tjejen!
''åh jag fik sms av danne! han skrev att självklart tycker jag om dej annas hade jag inte umgåtts så myket med dej! hoppas du haft det bra i skolan! pusspuss''
hon ble super duper glad! jag med! jag fick ett stort leende på mina läppar! tänka när fick dom smserna när man va liten och nykär!
jag är super kär men de va ju en anorlunda kärlek när man va mindre.

på denna promenaden hade jag miljoner knäppa tankar i mitt huvud! selma går med näsan ner i i backen och luktar och är i sin värld och jag är helt inne i min egna vi snubblar typ på varandra för ingen ser efter vart vi går:P

ja ja nu har jag fått nt i huvudet av all tänkade så ska lägga mej i soffan och kolla på sex and the city!



oxox


snurrig i bollen!

förra inlägget va lie tokigt! jag äger inte någon mobiltelfon längre coh har väldigt dålig ekomomi inte fan ska jag ha en data då!! måste insaffa mej en mobil! man är så himla hjälplös utan telefon! får inte ontakt med någon! har facebook men alla som man vill ha kontakt med är inte alltid inne samtidig.. det får bli en dröm!

så en ny telefon.. jag är inte sån om vill ha en ifon klart det är kul att kunna vara inne på internet på telefonen men jag är inte i den prisklassen:P
kanske en samsun e1080 är mer i min prisklass:


249 kronor;)

ne när min Basti kommer hem ska vi åka till rusta och då kan vi gå in på on off och kolla efter någon bra telefon på avbetaling..

det ör ju helg nu, fick helg kl 10 i morse;) de fira ja och selma med att vara ute och gick i 2 timmar sen när vi kom hem somnade vi på soffan en stund, innan jag somnade kollade jag på tv på någon deskavori kanalheller nått.. det ett program och djur coh hur deras brn växer i magen och så, fick se hur en delfin fick sin bäbis! va fakiskt intressant! tyvärr somnade jag innan ajg fick se elefanten så sitt barn, surt ör det va därför ajg började kolla på programet för ag ville se det.. men men..

ikväll ska jag nog ta det lugnt med mitt hjärta laga god mat och mysa.. imorgon vet jag inte vad som händer kanske lite gott vin med vännerna:)



oxox


funderar..

ska jag köpa en ny data på avbetalning med andra ord att jag kommer få leva på 1000 kr i månad heller köpa ett nytt tagentbord till min data för 1000 kr coh leva fattig en månad? hum det är ett svårt val har ju haft min data nu i 3 år.. men jag ÄLSKAR den förutom att tagentbordet knappt funkar..
men jag har ju MASSA böcker att köpa med till skolan.. men jag ska sälja balklänningen, (:( ) trningsmaskinen och sängen (tror jag inte kommer kunna sälja den men kanske)
så dom grjerna kan jag köpa böker för.. har ju rednan en stor skuld till Urban.. ja ja..

har kommit igång med träningen nu igen efter jul och nyår! gjorde power yoga i mondags och igår med plus att jag och sela va ute coh sprang (det va såå skönt!!) och idag har jag gjort bodybalans! känns super:) ska losa massa till somaren så man ser dunder ut;)

nu ska jag och selma mysa och kolla på paradise hotel;)



xoxo


P.s. jag fattar inte varför det heter ''biggest loser'' när dom ska bli smala.. om man går ner mäst i vikt så blir man en biggest loser?! fattar inte alls det!! D.S

Data kunskap!

som nog alla som läser denna blogg går jag på komvux för att läsa upp ämnen så jag kommer in på en linje i göteborg.. och jag ska läsa upp datakunskap bland annat, nu sitter jag här på min första lektion och har lite rast just nu, vi har nyss gått igeom vad tagenterna på tagentbordet heter, som mellan slag coh enter coh massa sånt! jag satt och gapade dom första sekunderna och den gick min förvåning över till skratt!(diskret så ingen såg) här ska ajg sitta 2 timmar varje onsdag och lära mej data;)
klart jag kan inte word helt utan till och exel, men jag gick detta på gymnasiet så jag har ändå lärt mej lite hur det funkar.. ja ja om jag står ut så kan jag ju värkligen få mvg i detta ämnet coh det är ju super!
min ''kamrat'' som sitter blevid mej en utlänsk dam i 50 års åldern fick jga nyss visa hur man gjorde storbokstav, hon förstod inte genomgången! om jag ska va helt ärlig har jag hjälp henne 2 gånger med samma problem..

ja ja nu är det brar 40 minuter kvar av lektionen;P

då ska jag hem för ta en snabb promenad med selma och få i mej nått i magen, ghar nämligen bara 20 minuters rast sen har jag matte coh religon! slutar halv 5!

nu ska jag kolla vidar på facebook, (min kamrat kollar väldigt fascinerande på vad jag håller på med väldigt) ;P

xoxo!

ledig


idag är jag ledig, vanade för en stund sen med som vanligt en mardröm! drömmer alltid det nu och samma handling hela tiden.1 blä är det!! ja ja, skolan rullar på bra har täffat många lärare och dom värkar super sköna! särsilgt svenska b läraren!
äger ingen mobiltelfon längre.. den försvann i lördags hur fattar jag inte det måste vara ett musterium va inte på krogen och så den kan inte blivit stulen där.. vi va och åt en bit mat vid två tiden och då pratade jag i telefonen och därefter gick hem.. vaknade vid 10 och ringde den och det gick fram singnaler hela dagen men vid 10 på kvällen va den avstängd.. fattar inget! så är helt handikapad här i lägenheten för när Bastian jobbar så kan jag inte kontakta någon heller någon få kontakt med mej.. förutom via internet då men de är inte lätt..
mest dåligtsamvete har jag eftersom det inte va min telefon uten alexandras, frlåt gumman ska gottgöra detta!

igår va det skola, gjorde yoga ute och joggade lite och sov:P härlig dag!

idag ska jag åka till karl gustav för lilla eva-lena fyller åt:) ska bli mys mys:)

ne nu ska jag göra nått med denna dag.. hoppa i lite kläder och gå till banken kanske.. men först lite fulle:)

så i allafall om ni vill få kontakt med mej ta det via facebook heller msn.. heller facebook för msn anväder ja inte längre:P




xoxo

skolstart..

imorgon börjar jag på konvuxt.. heller ska dit och få shema och så, så börjar jag på fredag, ligger nu ensam i sängen och funderar och ja, jag är faktiskt nervös, inte så nervös på skolan i sej men om jag klarar av detta? gör jag det? tänka om jag misslyckas enu en gång...

idag har jag haft film dag med mej själv, helena bergström dag:P förstt kollade ja påå män som hatar kvinnor (då är hon inte med förstås) men kollade på båda änglagård filmerna och sen nu på kvällen kollade jag på sprängaren..
hel ensam eftersom sebasian sov hela dagen och nu jobbar..

igår kom Mailda, Alexandra och Madde hit och drack lie vin och prata eftersom de va tretton dag någoning.. sen sprang vi vidare ttill oscars där vi dansade hela nattten lång..
en super duper kul kväll med mina vänner3
tråkig slut bara lång själv och grä mej till sömns..




RSS 2.0