shopping på loppis

är ju ute efter lite grejer jag ska bygga, mar massa ider till sovrummet.. så idag på min lediga dag fast förkyldning bara känndes värre i morse så orkade jag inte sitta hemma hela dagen, så jag begav mig ut för att loppisa!
dock hittade jag inget som jag ville hitta, får åka ut till mamma och se vad dom har där sen tänkter jag stugan att där finns det massa bråte för det är just bråte jag vill ha och göra om;)

men säger inte att jag inte hittat något hittade en ap fin och bra väska för 20 kronor och en päls grej(?) för 15 kr!!

Mamma har varit här och fikat nu sitter jag här och är tillbaka på det jag har gjort hema morgonen nämligen att rita!








XOXO

åh nej!

blir ju inte sjuk! det har jag ju sagt så mycket, men imorse var det inte alls kul.
Men nu med lite homeopatmedel och ingefärsté så kommer de hemska i morse inte utväcklas!
Ligger i soffan och myser med sex and the city, ska snart till jobbet så får väl borsta ur bollen men hår på huvudet och fixa till mitt face;)

ha en bra dag!!




XOXO

Den här killen älskar jag så otroligt myck...

img_1365 (MMS)

Den här killen älskar jag så otroligt mycket !!! 20 oktober bli nuuuuuuuuuuuuuu<3


Vaknade halv 6 för en mardröm, panik känsl...

img_7682 (MMS)

Vaknade halv 6 för en mardröm, panik känslan gjorde så jag inte alls kunde somna om! Jag skulle ta studenten men det hände något med min klänning på morgonen samma dag så JAG VAR KLÄNNINGS LÖS PÅ MIN EGNA STUDENT!! hemsk dröm var det, men väckte andrea hon var nästan vaken så satt jag och skojade med henne medan hon gjorde sig klar för jobbet, nu ligger jag i soffan med en kopp te, tända ljus och sex and the city på tv:)  Have a nice day! Xoxo


Trosdagkväll

Sitter här i köket och fryser men snart är te vattnet klar så ska jag värma kroppen med lite gott fläder/citron te!
kom hem från jobbet för ett tag sedan nu har jag suttit och raderat massa bilder från datan, vissa onödiga bilder jag inte vill ha kvar..
Imorgon är det helg och det ska firas med mamma på dagen vad vet vad vi ska hitta på, två damer ute på stan!
kvällen spenderas här med fredags mys här hemma, med Andrea och Lovi med alla får komma för vi har så stor lägnhet nu att alla ryms:D
ska jobba hela helgen men det gör inget för mig, jag har så kul på jobbet ja!

det var något jag skulle skriva om (förutom att jag ska dricka te)

Har min massage bänk här nu och plats så den som känner sig lite stel kan få massage av mig, kommer inte ihåg vilka priser jag tog när jag gjorde detta sist men 200kr för en helkropp och 150kr för bara ryggen!
(för er som inte vet har jag diplom i massage)

så där nu gick det, mitt internet är ganska segt.. så detta inlägget skrevs för lite mer än en timme sedan, tet är urdruckigt känner mig lite varmare.. kollar sex and the city i soffan!




XOXO

Konst för tjejer ikväll igen! Mycket trevl...

img_3339 (MMS)

Konst för tjejer ikväll igen! Mycket trevligt tema graffiti idag, det var spännande för det hade jag inte gjort innan, detta  blev mitt resultat! Blev också att sitta och rita först med Lovisa men hon skulle iväg och skaka rumpan på dance hall! Men nästa gång ska jag få henne att stanna längre och även få med med Sandra;) nu ska jag kolla vidare på bonde söker fru. Följer massa program på tv 4 nu för vi har nästan inga tv kanaler:p Xoxo


Första "riktiga" middagen i lägenheten, ja...

img_5007 (MMS)

Första "riktiga" middagen i lägenheten, jag har jobbat sent så det har inte blivit från idag! Jätte mysigt börjar det bli här hemma men oj vad mycket det blev, trodde verkligen inte det.. Men har slängt massa gamla saker sorterat till andra lådor, och massa kläder hamnade i sopsäckar sin ska till röda korset, men det tar sig! På fredag kommer en och kollar på rummet men fler ska kolla så får vi se vem det blir.. Ser iaf lovande ut:) nu är mössan på så blir det sängen! Xoxo P.s telefonen nästan helt fixad nu!! D.s


kallt!

vet inte om det är kalla jämtland, nya lägenheten heller att jag bara sover ensam.. men det är hur kallt som helst! har stor varm tröja mysbyxer, mössa och tjocka strumpor och duntäcke!!
men ska försöka somna till ensam mamma söker nu iaf:)
Godnatt!



XOXO


vi är hemma!

Igår var det flytt dag! åkte förts ut till mamma och hämtade sakerna från varberg och lite kläder jag hade där..
så var allt igång..
tror det blev 4 last men allt är här inne i nya lägenheten!
Tack Våra fina familjer som slet hela dagen, men vi hade också väldigt kul som vi alltid har;)
när allt var klar ståd vi i köket med en godis påse och packade upp massa lådor för sedan krypa ner i soffan men massa massa tända ljus och mysa till idol och en film, dock somnade jag ganska snabbt in i filmen, la oss sedan i olika rum och sängar! känndes hur konstigt som helst men var så trött så somnade ganska fort!
imorse när jag vaknade visste jag inte först var jag var, kom tillbaka efter några sekunder att jag är ju hemma i nya placet!
idag har jag sorterat massa kläder hängt upp, vikt och vissa (ganska mycket) åkte tillbaka i sopsäckarna, de ska jag ge bort till röda korset..
nu ska jag gå i regnet till jobbet, eftersom vi har flyttat närmare centrum än innan så har jag längre till jobbet:/
inte kul när man har packat ner cykel nyckeln någonstans och vet ej vart!!





XOXO

hell yeah!

idag fick jag och Andrea tillgång till nya lägenheten!
vi har varit och hämtat nycklarna och varit i lägenheten, packat massa kartonger.. eftersom vi trodde att vi skulle flytta in 1 okt så hade vi inte packat så mycket än.. men nu går det undan!
ikväll har vi druckigt vin, packat och svarat på massa mail om inneboende, fått massa mail som känns jätte bra!!*
nu ska vi till solo och kolla in brudaran Julia och Natalie som är DJ!
Imorgon jobb och sedan SPA och tre rätters med jobbet!<3




XOXO

Kväll-för-brudar

Idag efter jag tvättat klart, vikt alla kläderna och lagt in i garderoben, bäddat nya, rena lakan (notera rena också) i sängen, träffade jag upp min fina mamma hjälpte henne men lite småsaker, fick tex springa ut i en full trafikerad gata för att ta upp en låda vi ''slängt'' där, kaffe hos momma moffa för sedan vidare till tingshuset där det var en kväll för oss brudar!
Konst för tjejer med andra ord! mycket trevlig var lite fotokust och målning och lite fika.. halv 9 var jag hemma, ska bli en rolig höst med det varje onsdag:)
Nu ville jag kolla film och mysa i soffan men Andrea har plugg så ska inte störa:) kanske lägger mig i sängen snart och läser för sedan sova gott i nybäddande sängen.
lekte lite i fotoprogrammet picasa innan med bilder jag tagit för några veckor sedan!















XOXO

Regnig tvättdag

Idag är dettvättdag som gäller för Isabell, uppe innan 7 och nu har jag redan två maskiner igång..
blir en riktig kul ösrengn dag, ska även träffa min fina mamma och hjälpa henne med någon konstgrej och kanske ta en kaffe:)
Igår jobbade jag hela dan, hade lite märkliga kunder (en extremt arg) och koder som inte ville fungera annars var det super..
Denna regniga dag hade jag mest av allt myst med Mosters älskade och min syster!!
KOM UPP TILL MIG ÄLSKLINGARNA NU!!!


Mosters älskade<3



XOXO


jo jag lever...

Denna helgen har jag nästan inte gjort något! fredagen låg jag i sängen, grät och sov.. var jobbigt att komma tillbaka till lägenheten efter varit hos johanna:(
men peppade mig själv till systemet, hem gjorde mig iordning snabbt sedan hem till Malin för tacco middag med fina tjejer!
gick senare till solo och därefter marite mycket trevligt!
vet inte vad som blev av mig på lördagen, jag va så bakis, fast jag inte drack mycket på fredagen var inte alls så full, när jag gick hem fråm krogen kände jag mig nykter.. vet inte vad som hände med mig, kunde inte äta för allt kom upp igen, har inte mått så här på 7-8 månader! men kl 7 fick jag i mig lite linsoppa som fick vara kvar i magen.. låg iaf hela kvällen i soffan och myste med tända ljus, långt samtal med min älskade Tilda och twilight maraton.. tänkte ge filmerna en till chans eftersom min kära sambo är dödligt kär i dom och ska följa med henne på den 4de filmen i november.. men vet inte om jag blev ändrad ändå..
Var totalt okontakt bar i lördags men jag lever..
Idag har jag inte gjort så mycket ska snart iväg till momma och moffa och äta middag sedan hämta Andrea vid tåget:)



Någonting har hänt med min tunga!
Ådrana som finns på höger sida är skadade och gör jätte ont!!
Varför?!


XOXO

Besök hos Familjen Johnsen/Skog<3

Här kommer några bilder från värdens bästa dagar hos min älskade syster!
blev kort och intensivt var nästan bara i lägneheten hos Johanna och Alfons men det var ju den anledningen jag åkte ner.. men kommer snart åka ner igen!




Första stoppet i mora! momma hade med sig en duk för att göra det lite trevligare!

Vi har det bra vi här bak i bilen!

Körde 86 mil ner till varberg på ca 12 timmar!

Dom bästa människorna på hela jorden just nu!<3

Somnar hemkommen fårn jobbet med sin fina son i famnen<3

Puss på dig lilla hjärtat<3

Moster Annaklara och Lille A<3

Gammelmormor och Alfons<3

Mormor och lilla Affe<3

hej nakenfis!

Små tosserna<3

Lillfisen<3

Morbror Jakob och Lilleknyttet

Pelleplutt<3

Såndan moster sådan sys son!

Bisse och Em kom förbi och sa hej<3

Detta är nog det finaste som finns min älskade syster ger hennes son mat! Magiskt<3

mitt lilla hjärta<3

XOXO


helt magiskt<3

Sitter i soffan hos min Älskade älskade älskade syster, hon och lilla Alfons ligger och sover, jag har varit ute och gått med pellis, tänkte gå och lägga mig brevid dom två snart.. känns magiskt att vara här, att se de lilla hjärtat och johanna amma han är en galen men helt fantastisk syn<3
bilresan ner gick jätte bra! Jag körde hela resan själv, mamma var kartläsare;) (86 mil) tog en sväng förbi skövde också och fick krama på min älskade Matilda, men ack vad jobbigt de var att åka därifrån efter en halvtimme.. måste måste ses igen snart min älskade fru!<3
När vi kom in i lägenheten här, klockan kvart över 21, och ser de lilla älskade livet, tårana forsar och vill inte alls släppa han med blicken!
är även en ruggit bra nanny här på syrenvägen (är jag där?) igår bytte jag blöja på han 5 gånger och pyjamas av på och av!
Även jätte trevligt att lilla fina alexandra (N) kom förbi igår så jag fick krama om henne<3 idag ska jag träffa Bisse får se om jag åker in till stan, vill ju inte lämna johanna och hon är inte så pigg just nu:/
men till barnmorskan ska jag följa med till idag, vi ska mätas och vägas (inte jag då)
Vill inte lämna imorgon, ska inte tänka på det för då blir det bara jobbigare tårana kommer så fort tänken kommer i huvet!

nu ska jag krypa ner hos dom försiktigt i sängen och bara ligga och titta på det vackraste som finns!


första bilden på mig och älskade hjärtat<3

XOXO

snart Johanna <3

Halloj!
jag och Andrea har nyss kollat på scream 4.. vet inte vad jag tyckte om den bra heller dålig ingen anning.. fast bra var den nog inte:P
känner mig ut som en gravid som gått över tiden 4 veckor!! (nu har ju jag aldrig varit gravid så vet inte exakt hur det känns men kan tänka mig att man känner sig så här och mega mage)
trykt yoghurtglass, morötter och dipp och vindruvor.. i mängder;P

Imorgon kl 07 kommer blien stå utanför här för att sedan ta oss, Mamma, Momma, Jakob och Annaklara ner till underbara västkusten!
Ska bli så underbart att få se mina vänners vackra ansikten, speciellt min älskade syster och hennes lilleprins! kommer pussa så mycker på dom att att..kommer inte på något ord, men mycket

kommer dock inte kunna stanna länge åker redan på torsdag så ska vakna tidigt varje dag, ska njuta av varje sekund!!
Idag efter jag jobbar har vi städat hela lägenheten i skåp och allt för imorgon är det visning på lägenheten, massa främande människor som ska känns sig hemma här.



XOXO

kan ha det bättre?

Har nyss diskat bort min och Andrea´s taco middag med våran nya rosa diskborste, tog 15 minuter för mig i dag på willys och välja färg och form mellan två diskborstar, personalen kollade på mig som om jag var helt galen Andrea, hon sa det till mig.. men nu är jag är het nöjd med mitt val av borste!

Idag har jag jobbat, varit på willys och dansat gärnet i vardagsrummet med Andrea! 
Är på galet humör tycker lite synd om Andrea idag som får stå ut med mig, inknuffad i hyller på willys, massa faceraps och komentarer... men vi sa det när vi fick
spotta ut vattnet i glaset igen för vi dog av skratt av någon löjlig komentar att när vi hittar våran nya sambo måste hon/han verligen kunna släppa loss som oss för annars kommer vi två får bo själva igen bara efter en vecka eftesom vi kan vara helt galna ibland!

nu ska vi korka upp vinet och sedan får vi se vad mer som händer denna lördag kväll.. ska jobba imorgon med så blir ganska lugnt;)

Så här lagar man mat hos oss!






XOXO


mys fredag

Aaah! pustar ut i soffan efter denna härliga dag, har gjort det som stod i förra innlägget plus att städat lägenheten OCH rensat avloppet till badkaret och mina vänner, det var det värsta jag sätt i hela mitt liv, tror inte dom som bodde här innan städade rent där innan dom flyttade! men nu är det snyggt och fräscht!
våran shoppingrunda avslutades på samurai åt super god sushi!
Nu sitter vi i soffan tar ett glas vin och choklad!



XOXO

lediga dag

den lediga dagen började med en liten cykel tur för hämta upp en sak, nu sitter jag i soffan med en dunder gooood smoothie med blåbär, björnbär, banan och rabarber!
Snart ska jag ut och springa, sedan tvätta och när Andrea slutar ska vi gå på stan, kan man få en bättre ledig dag?
igår efter jobbet vände jag upp och ner på hela lägenheten, 3 timmar varje skåp, låda, vrå under badkaret, sängen soffan.. men hittade INTE det jag letar efter.. den lilla grejen finns inte inne i den här lägenheten helt enkelt.. FAN!!



XOXO

RSS 2.0