Tisdag!

La mig just i soffan efter ännu en städ dag, idag hjälptes jag och G att städa hos han trevligt att städa tillsammans med något var länge sedan:)
När han skulle gå och träna gick jag och handlade mat, gick hem, lagade taco åt 3 hungriga typer! sedan gav jag mig på byrån i hallen, helt katastrof var det där i men nu så;)
Ligger nu i soffan tänt ljus mitt hjärta har kommit hit med naturgodis så ska vi kolla på luftslottet som sprängdes<3

Imorgon klockan 4 då jäklar ska jag ta tag i en stor grej i mitt liv igen!
Nu jävlar:p


Johanna!

Du är mitt allt!
Jag vill vara med dig! 
Vill att det ska vara så som på bilden!
Du och jag, sommar, vi håller i varandra och skrattar som vi alltid gör!



Jag saknar dig!<3

Hej hallå!

Nu har jag bestämt mig för att börja skriva lite mer här igen, inte för jag har så mycket att skriva om i mitt arbetslösa och tråkiga liv just nu men skit i det;)

Hittade massa gamla bilder då jag har dammat av min data igen, har inte använt den min egna dator så mycket eftersom jag inte hade någon laddare, men så fick ny i julklapp av min bästa Andrea, när jag började använda den igen insåg jag hur segt internet telenor faktiskt har här uppe i norr, så blev att datan bara låg på en hylla, men idag tog jag fram den och det har funkat hur bra som helst!

Ligger i sängen på min spikmatta för har så ont i ryggen efter all tvätt och städning jag utfört idag, men det var de värt, för ack vad jag älskar att städa!
Fasnade här vid datan fast jag borde sova, då jag har bråkat med alla dessa kodmallar och typsnitten! men blev ganska njöd ändå väldigt enkelt..
NEJ! nu måste jag sova, ska hjälpa mamma imorgon på konst för tjejer!



GODNATT!

Välkommen 2012

Det har kommit ett nytt år. Välkommen 2012!
De föregående året var faktiskt bra!
Så glad att jag flyttat ihop med min älskade Andrea och gått Tove som inne boende, Men! Det bästa som hände under 2011 de är att min älskade syster Johanna fick världens finaste son Alfons! Är världens stoltaste moster och gudmor till den lille prinsen! Sen har jag även träffat en underbar pojkvän<3
De komna året kommer bli minst lika bra som året som var fast mycket mycket bättre!


RSS 2.0