Lördag!

Idag är det en sån härlig dag! det känns värkligen att det är lördag på nått lustigt sätt:P
har suttit och lyssnar på julmusik hela morgonen och nu har jag kollar på ett klipp på fokis blogg om hur mag gör en rosett med håret så som alla kineser har:P så nu vet jag hur man gör det om jag skulle villa ha det någon dag:P

väntar på att coffe och sebastian ska kolla tillbaka från ica med bröd! att jag bakade är redag slut! funderar på att baka nått annat bröd nästa gång..

igår va det en mys kväll som blev lite vild! vi satt här och först åt lite mat jag johanna och julle sen kom vicky och emelie! vi kollade på idol och drack lite vin:)
sen åkte vi ner till ceers och dansade hela natten:P

ikväll ska jag och bisse bestämt oss för ha en mysig spelkväll!


puss!

Fredag!

Idag va det min sista dag på Fururo, (lärde aldrig mej hur det stavas:P) känndes konstiga har varit där sen i början av maj. Pelle bjöd och fika och jag fick sudda ut mitt namn på tavlan:P
känns bra att ha det där avklarat:) emn ändå kommer jag nog sakna det lite lite:P
nu ska jga vara på blomsterlandet måndag-torsdag 10 till 6 och ledig fredagar till vecka 48. efter det vet jag inte vad som händer ska iaf plugga upp mina betyg till våren och sen börja plugga på riktigt! de ska bli kul! vet till och med till vad:D

denna hegen vet jag inte vad som händer, känner bara för att ta det lugna och ta nått glas vin med mina underbara sambos och vänner<3

Fick äntligen mina converse i går! fick beställa som från en annan nilsson affär! men nu har jagh fått dom jag dom är såå fina!



fick ett presentkort av mitt hjärta i födelsedagspresent för nån månad  sen men nu har jag fått dom!<3



nu ska jag äte min lunch och kolla på tv och när matilda har vaknat ska jag fortsätta städa:)


pusspuss<3

Snö..

Det är snö hemma hos mamma, länger så hem! vill sitta i köket och äte middag med hela min ljuvliga familj och snegla ut igenom förnstert med snö ut..





Dom här bilderna är från Östersund, en bekant som lagt upp på booken (hoppas han inte läster min blogg:P) de har snöat på en dag natt med säkert!
vill med ha snö!

blomsterlandet:)

nu ska jag berätta hur det går på min nya praktikplats:)
det går bra! har inte gjort så mcket än, har varit på lagret och prismärkt julkulor och julglitter!!
men det är kul att prova något nytt, och koller nog få göra lite mer grejer som är lite roligare:)



min helg har varit jätte bra:)
fredags har ja redan skrivit om och lördagen sprang ja en sväng på stan med johanna och sen hoppade jag och sebastian på tåget till göteborg, till hans syster och hennes familj för lilla viggo som fyllde 3 år:) super mysig familj har min S! vi åkte tåg hem med och då va S mamma också med hur gullig som hels är hon och henns lilla vovve:)

när vi kom hem åt vi lite sushi och sen kom bisse hem till S och han gick vi satt och drack lite vin och pratade sen kommer också vicky och vi har det super mysigt! sätte även på lite singstan och sjunger lite! men helt plötsligt sommer det massa skrikande tjejer:P Johanna och hennes jobbarkompisar kom också!
så hade vi jätte kul sen gick vi till harrys för det så sån jävla kö till ceers..
kvällen va iaf jätte kul!


Mina nya skor och lack leggins va outfiten!

dagen efter när jag ligger i S soffa och kollaar på idol kommer johanna och coffy, och vi 4 går coh äter på blå dörren sen promenerar vi i de blåsiga höstvädret Egilsgränd, där vi hoppar in i S bil och åkte ut till bua:) besöker lilla pappa och hämtar mitt älsklings hjärta! (kurt)
sen efter S har segat börjar vi äntlingen med bullbakandet eftersom de va kanelbullens dag!!
hade en super mysig söndag också! höstmysig med värdensgodaste bullar!!

igår när jag kom hem från praktiken ställde jag mej och bakade bröd! har blivit så hurtig! för när bröden va klar åkte vi ner till atletica och gjorde poweryoga! och sen hem och åt grekissallad med nybakt bröd!!


2 oktober (snart 3)

hej!
ligger här i soffan med min kära syster johanna och har jort mina super goda negerbollar(innehåller mestadels kaffe, fiberhavregryn och kakao och pyttelite och smör) vi va på hemmakväll innan och köpte 5 filmer för 100 kr! har just kollat på brudens bäste man och nu har jag satt på the black balloon den verkar bra..
idag har va inte varit så jätte bra.. lite dåliga nyheter och så.. men när johanna slutade kl 3 åkte vi ut till bua mötte upp Sebastian sen gick vi till pappa en snabbit och sen drog vi vidare till kungsmässan och kollade lite och åt sushi och eter det åkte vi till kållered och gick in på skopungten! där hittade ajg 3 par super duper fina skor!! helt örälskad vill ha på mej dom nu:P
sen åkte vi in till gbg och lämnade av mitt hjärta som skulle ut och äte med hans bror och brosson:)
och nu har jag och johanna som sagt tänt ljus och har mysigt! heller johanna somnade eter 10 minuter in i första filmen men det känns bara bra att ha henne här i närheten<3

denna veckan har varit en helt vanlig vecka.. i onsdags va jag på blomsterlandet och pratade med min handledare och hon visade mej runt och så för där ska jag börja praktisera på måndag:) det ska bli intressant! hoppas jag klarar av de..

har fått en ny fårfärg med! japp i går klippte Alexandra mej och färgade mitt hår! rött brunt;) lite så höst mys!



höst hår!



höst hår och mysig höst kofta<3



sen måste jag ju skryta lite om vad jag har gjort på jobbet!
har flätat denna vackra grind!









RSS 2.0