hemma i min gula hus!

tog mej en sväng med tåg i lördags! 17 timmar upp till östersund;)
tåget va försenat nästan 7 timmar! inte så kul men jag sov en hel dej på tåget så tiden gick fort.
nu har jag vaknar har sovit super gott men 2 st jätte tjocka täcken! jätte sjönt har jag sovit, mardrömmar tyvärr men allt kan man ju inte begära försvinna bara för jag är 100 mil från mina problem..
mormor och morfa kom och hämtade mej på stationen i går åkte hem till mitt gula hus där var Urban! kul att den den gamla gubben igen<3;)
mamma, Jakob och Annaklara var på haga och målade, så dom hade inte hunnit hem när jag kom hem! efter jag åt lite (eftersom maten va slut på tåget så hade inte ätit på många timmar) kommer det en bli in på gården men inte en röd utan en silvrig! det va min älskade Andrea som kom!
och sedan! efter en liten stund då kom den röda bilen inrullande på gården, innan bilden har stannat ser jag en liten filur komma ut springandes mot huset! den var underbart att krama min älskade lillaster! och efter henne kom lillebror och samma där, underbart! efter dom så trodde jag mamma kom men det va jakobs kompisar jag va nära att flyga på (hann stoppa mej)
sen kommer min älskade mamma!
känndes så härligt efter alla omständiheter!

Andrea och jag satte oss nästan på varandra i soffan efter ett tag och började göra om min blogg! (visst blev den snygg)

klockan halv 6 åkte vi alla till geohuset i ångsta och åt paj och kollade på allt för min syster som var en underbar men sorjlig film..
efter filmen åkte vi hem, hela familjen (minus en :( ) och kollade på os och jag och Andrea flummade vid datan! skrattade hela tiden! känndes så otroligt bra! man behöver bara sina vänner och familj sen är livet bra!

gick och la mej och läste då kom dom hemska ledsna tankarna!! men tillslut somnade jag i våningsängen under lillebror<3

nu har vi ätit lite brunch (super god soppa) snart kommer mina Andrea igen och då ska vi plugga!! (BLÄ!!)

har det bra med mina familj i mitt vinterland! (mycket härligare vinter här)







xoxo

mina hemligheter

har jut läst ut boken mina hemligheter! fick låna den av johanna för typ 3 veckor sedan, den är på 348 sidor (oj jag överdrev lite på fackbook) men jag är stolt för jag läser inte dyngnet urunt och jag är en sackta läsare:P
den va i allafall super bra galen, rolig, pinsam och spänande;) ett måste för tjejer ute i världen:P



Har lov nästa vecka! tänkte åka upp till mamma och bara slappa frst men biljetterna va dyra och fick massa i skolan så ag måste sitta och plugga hela lovet! så om ja hade åkt till mamma så lovar aj att jag INTE hade pluggat då hade ag gort massa kul som man ska göra på sitt sport lov:P
men är ju inte s långt kvar till påst:)

i helgen kommer min storsyter hit från gbg och hemmes pojkvän, heller inget är helt bestämt men jag ror dom kommer på lördag! har haft så mycket i skolan att jag inte har hört av mej..
imorgon har ag prov hoppas såå att det kommer gå bra! sandra kom ju och störd mej i går när jag pluggad!!;P men jag fick in ganska mycket ändå;P

hade super kul i helgen när vi firade sandra på både fredagen och lördagen sen söndagen va alla hjärtans dag ju ag fick en jätte fin blombukett av min Bastian och även en jätte söt nalle som fick namnet håkan (efter som fisken heter sune)
vi hade det mysigt i soffan, med andra ord vi båda somnde tills sandra kom och väckte oss och så gjorde vi man och kollade på tv! mys:)

nu ska jag i väg och träna sen plugga:)


Syskonkärlek!

oxox

pappa är bättre!

har varit där varje dag sen han kom till varberg för en vecka sedan typ.
och har sätt förbättring för varje dag!
förra trorsdagen andades han själv första gången på en vecka, och i går när vi kom dit satt han och åt!
känns så bra att min älkade pappa är bättre!
men de klart är fortfarande ledsen för hans skull! han har det såå jobbit på sjukhuset:(


med isabell skog är det så där kommar aldrig upp helt på min stege, ramlar alltid ner efter jag har kommit upp några steg!
jag säger bara fuck you världen!
vill leva i en annan mycket bättre värld!






så här vill jag se min pappa igen!
och hoppas på det till sommaren! älskar dej!!

drömförhållandet



om man har tråkigt kan man skratta åt dom här 2!
dom måste ha ett sånt himmla kul förhållande alltså!


när jag kollade på blåsningen i söndags tänkte ja samma sak, fan vad dom måste ha det bra alltid kul och säker mycker serri med, drömförhållandet!



Pappa<3







min älskade pappa ligger på sjukhus och kämpar för sitt liv! det är bättre nu en va det va i lördags och söndags!
sov där med han lördag till söndag men  nu är jag hemma hos johanna och vi ska snart åka till shalgrenska igen!
alla han barn är där med han! hoppas ahn hör oss fast han ligger i resperator..

ÄLSKAR DEJ PAPPA! KÄMMPA NU!!

RSS 2.0