nu är dagen här,

den dagen jag lämnar västkusten och beger mig upp till norr igen. Det blev 5 år här, förstaåren i bua och resten i varberg.
har haft bra och dåliga perioder och har träffat underbara människor!
jag kommer antagligen tillbaka men just nu känns allt såkonstigt, kanske är också därför jag ligger med hög feber, hostar och snorar men allt känns sorjligt!
sommaren är över den var aledes för kort som vanligt! nu får det bli en härlig vinter och jag ska åka MASSA MASSA skidor och skoter!

jga gör detta för något bra men det känns lite som att jag drar i fel period, känns som att mina vänner behöver mig mer än någotjust nu folk går bort och killar sviker! känner och att jag har svikit massa denna sommaren och det han jag aldrig fixa till!

det finns dom jag kommer sakna exre mycket och en som jag inte alls vet vad som kommer hända i fråntiden för våran del! kanske var dum detta det som hände nu dom sista veckorna men var inte så lätt att säga nej.
vill att denna dagen ska vara över så tårana kan sluta rinna och ja får börja en nytt liv.. men samtidigt inte,  önskade jag fick se in lite i framtiden!
här ligger jag nu och skriver och gråter, måste packa klart men det gör ont att skriva då kan man ju tänka sig att inte finns mycket energi till packa att man ska vara sjuk just nu!!!


jag avsluter detta inlägg med orden, jag älskar er mina underbara vänner och kommer sakna er så mycket! och Jämtland here i come again!'




xoxo



underbart!


har lämnat östralånggatan för gått!

nu är jag hemlös i en vecka lite mer, hoppas att mina vänner inte kommer hata mig nu när jag kommer vilja bo hos dom.. jobbar 4 pass på hemmakväll till sedan åkte jag upp den 2 september, och förhopningsvis börjar jag jobba så fort som möjligt på skopunkten..
denna tid jag har kvar i varberg nu förutom lite jobb är att umgås med mina nära och kära!
vill Tacka Sebastian och christoffer som har hjälp mig att flytta ut! uppskattar verkligen det eftersom det blev lite hastigt, men bra blev de!

nu ska jag hoppa in i duschen sen ta en promenad med Selma och senare ikväll åka ut till bua och träffa brudarna<3



gamal bild nyår 08/09 (tror jag) :P
ska iallafall ha mys med dessa och några till ikväll!





xoxo

ööh denna sidan har ajg inte sett av maria



oj oj oj! haha

Några ord till er jag kommer sakna så!

fatta att jag flyttar om 3 veckor nästan 2 och en halv, har fått jobb på skopunkten i östersund!
känns så jobbit bara att flytta ifrån mina tjejer!

Johanna: min älskade syster vi som har suttit ihop i 21 år som var varit borta från varandra i 2-3 månader som max och det var hur jobbigt som helst! Du som kom ner hit till varberg för 5 år sedan, en vecka efter jag flyttade hit för vi kunde inte vara utan varandra längre! och nu kommer vi nästan aldrig ses mera! jag gillar inte att du bor ute i bua och att vi inte ses så mycket längre men ändå är det inget för det som kommer vara 100 mil ifrån dig! kommer ha ett stort hål i mitt hjärta utan dig min älskade storasyster min andra halv är du ju! sitter och jätte gråter nu! älskar dig så min kära syster!

Vicky: du läser inte min blogg men dej kommer jag också sakna så vi har kommit varandra så in på livet nu de senaste när vi blev ensam kvar i varberg:P de har varit mycket skratt och mycket bus! har kommit in i hela din familj din mamma är ju min extra mamma:) har altid lika mysigt när jag är hos er på middag och våra underbar dagar kommer jag sakna så! allt vi har gjort, du är en sån underbar tjej! du är en lite bitch som är fin i kanten ;P hehe<3<3 massa kärlek till dig tjejen!

Lina: har inte kännt dig länge men det känns som att jag känt dig i hela mitt liv, mitt andra hem är hos dig och vi har altid så kul ihop, kommer sakan ditt humör som vi andra bara sitter och skrattar åt när du blir arg coh skriker till att du ''blir så trött'' våra mysiga vin kvällar och din speciall rätt man alltid blir bjuden på när vi ska laga mat, alla dina kloka ord som du är så bra att säga! du och din jävla pinsett :P men jag är så glad att du har hittat din fredrik så du inte behöver känna dig ensam utan mig:P men ja kommer att sakna din min underbara tjej! när du ska förlåva dig med fredrik måste du komma ihåg att du är redan förlovad med mig och fråga innan:P jag har fått en bästa vän för livet och det känns tungt att det blev en sån kort tid! älskar dig så min kära vän!

Matilda: du och jag har så mycket minnen ihop att jag fattar inte hur allt kan rymas i huvet! vet att vi har glidit ifrån varandra nu på det senaste coh det är så jobbit att jag gråter extra mycket just nu! men du är min extra syster, och vet inte vart jag ska börja skriva mina minnen till dig? vi kan väl börja i ettan på gymnasiet! jag träffar en tjej som har exakt samma humor och tankar som jag! vi sitter kl 7 på bussen vanlig vardag och alla är super trötta uton vi och sitter och fantiserar om hur en mäniska kanske kunde välta ner att cyklar i cykelstället! så hade v det i bua bussarna under 3 år! när jag bodde hos oscar och alla var på krogen utom vi som hade super kul ändån, när du (vi:P) bodde i din lägenhet och alla gångerna som vi skratta och hade så kul där! du är den mäniskan jag har skrattat mest med! men vill att det ska vara så nu med men om vi har glidit ifrån varandra nu, åh gör så ont att skriva detta men då kommer vi ju att försvinna helt :,(!! du är en underbar tjej med massa massa planer i ditt liv så älskade vännen ta tag i dina planer res hela världen ha kul! du är den mäniskan som verkligen kan klara av att gör det! älskar dig så prinsessan matilda (som du alltid kommer hela på min telefon)

Carro: du är en sån unerbar tjej! vi som har så mycket vi har planerat att göra flytta resa och allt! min födelsedag gjorde du till något underbart, när jag är med dig så händer det alltis något mysigt som jag alltid kommer kunna ta fram grillkväll hos dig massa fika och massa bus hos S.. hoppas du och Ludde kommer får det jätte mysigt i erat lilla hus och jag ska försöka komma ner och hälsa på MASSA, men älskling du får inte glömma att vi ska upp till gunnarvattet och bo och åka skoter till norge och jobba! Sen USA! Älskar din du underbar mäniska<3

Bisse: saknar juh dig redan nu! har inte blirit att vi setts så ofta nu när du bor i bua, och det känns super jobbit att vi inte setts massa innan jag åker men du och jag har så mycket minnen ändå! när vi åkte till din stuga och myste men alla gånger du och ja har suttit och drukigt vin och pratat hela natten! du var en ängel i hela break up historian mellan mig och s! alla gånger ja inte har något och göra när du jobbar så jag står på br i flera timmar och stör dig! du har en stor del av mitt hjärta och kommer altid att finnas när fast jag bort 100 mil ifrån alla:,( men du är så unerbar för när jag skojade den första april till alla vänner och sa att jag skulle flytta var du den ända som sa att bara jag mår bra så ska du göra det som känns rätt! detta känns rätt det jag gör men ändå såå jobbit samtidigt! älskar dig alexandra!

Evelina: min syster! tycker det är så tråkigt att jag inte kommer få träffa dig och Leia på så länge hon kommer bara växa och växa känns jätte jobbigt vill åka till er massa nu men har inga penger alls kan bara åka om det är någon som ska till gbg och det händer inte så ofta.. så många bardoms minner som jag altid kommer att minnas<3 älskade min 20 års dag när vi var hos dig och hade en fantastisk kväll (då va ju leia med lite:P)
kommer sakna dig jätte mycket hjärtat och din fina familj<3 äälskar dig!

Amanda: du är underbar vet inte hur många gånger vi tjejer har gått coh skrattat åt dig för det du gör! älskar att du bjuder på dig själv som du gör! det är inte många som har 14 leppglans i en inte jätte stor väska!;P du och din jonny är den finaste kärleksagan och ni kommer få det underbart i hela ert liv! är så glad för eran skull att allt har löst sig! älskar dig gumman!

Emelie: min älskade kk! Kompis kusin! är så glad att du har hittat en underbar prins som har fått dig att må så mycket bättre n vad du gjorde förr man alla dessa år så har du altid varit en människa som har hjälp mig med! du har ett sånt gott hjärta, även om ditt hjärta också kan bli svart när du får dina agrutioner på främande människor som inte har gjort något:P ne min älskade kusin du är så underbar coh jag kommer altid älska dig du måste komma upp till jämtland en andra gång så kan vi äta natchos mitt i natten och kanske springa till grannen med lite makaroner och beanässås ;) <3

Sandra:
lilla gumman du är en sån fin tjej och kommer sakna dig så mycket du är galen men jag älskar det! du måste förstå att du är så vaker dom dagarna när vi sitter hos dig och nu inte har smink och en toft mitt på huvet och vi bara myser! du är alltid vaker men du vet exakt vad jag menar min älskade Sandra meja!<3 Älskar dig!

Alexandra: du är en super fin liten tjej som är lugn lite tvärt i mot mig men det är de jag tor vi funkar bra i hop för då kan jag lugna mig lite ja lite lugn kan jag ju vara ibland:P men älskar och retas med dig och skoja!  du är en gemom gå tjej och det hoppas jag att du vet! älskar dig så mycket gumman!

det är ju såå många mer jag kommer sakna alla mina underbara tjej och killkompisar men om ja skulle skriva länger nu så skulle mina fingrar gå av och mera tårar rina så det får bli dom närmaste tjejerna i mitt liv!
nu vet jag inte vad jag sa göra kan inte sluta gråta så åste ringa någon och kolla om någon vill vara med mig.. men enligt facebook är många upptagna just nu!
men några mer måste jag skriva till och det är alla mina vänners prinsar och jag tycker om er alla massa men ni måste ta hand om dom så mycket jag kommer dö om några av mina älsklingar ringer till min och säger att ni gjort nått dumt mot dom! ni är jätte snälla jag vet älskar er! men va bara som snälla änglarna och gör inte illa mina änglar!





xoxo

Remember me,

har just kollat klart på remember me, hyde 2 filmer i går sebastians värld och remember me sebastians värld ar jätte dålig och remeber me var jätte bra men jag gillade inte slutet:,(
min helg har varit bra men känns inte som de har varit helg typ, fredagen var jag med lite sen på kvällen drog ajg på förfest med lite grabbar och hade en super rolig kväll på sociten!
lördagen jobbade ja 2 till 11, hyrde min filmer och gick hem man somnade till remember me så kollade klart den nu.. sorlig soljlig!



xoxo

dålig

har varit jätte dålig på att blogg det sista, men ska bättra min mina vänner :) nu sitter aj med min vick och dricker lite vin, men vicky har somnat i min soffa inte för hon har drukigt mycket hon är nykter och trött:P
jag har drukigt lite ro'se och samlat mig sen  förra inlägget när jag bara bölade..

KOMMER SAKNA MINA VÄNNER I VARBERG OCH BUA!!

ska fixa massa mysiga middagar nu i 3 veckor innan jag drar!





xoxo!

vad ska man göra..

när livet är hårt?
ne om jag ändå viste det,
har kommit hem till varberg igen efter en härlig vecka hos mamma! men ska åka upp snart igen, japp har inget annat val än att flytta upp till jämtland igen, ja det känns jätte skönt att komma hem till familj och vänner och vara emd dom man saknat så mycket hela tiden, men jag har ju underbara vänner här med nu! kommer saknar er så jätte mycket! och kommer komma ner och hälsa på er! plus att ni MÅSTE komma upp till mig så fårt ni får ledigt!

mycket tårar sprutar ur mina ögon nu på det sistånde vet inte vad det är exakt men massa blandade saker i mig som har svart att komma ut på rätt sett..

men förhoppnings vis så kommer att lösa sig på något magist sätt..

ne kan inte skriva mer för då väcker jag böl isabell..

































nu är tårkanalen uppen i allafall jobbit att välja bilder tll detta inlägget!
jag kommer alltid älska er tjejer! och jag hoppas att vi kommer ha massa kul nu det sista för mig i varberg! vill träffas massa nu!


xoxo!


RSS 2.0