tänkte...

bara säga hej!

En galen jag, sommras under yran..

Fredags mys

Ligger i soffan, har kollat på idol och nu kollar jag på Hellenius hörna otroligt roligt med Björn skift som gästar programet! Ska kolla på armageddon om en stund har inte sätt den på så många år, får se om man släpper lika många tårar som förr!
Det är inte jätte kul att ha fredags mys med min kära Andrea som bara ligger och sover för att hoppa till varje gång jag kommer igång med mitt as garv åt kunga familjen och David Hellenius!

Imorgon ska jag STÄDA, har bara städat en gång denna veckan för har varit upptagen med annat, bakat bullar, räddat världen och lite andra små grejer!
Blir även lite ost/kex/vin/spel kväll mys med fina tjejer!
Nu börjar bildbandet och jag ska väcka min kära sambo!

Ha en jätte bra helg!


Skönheten och odjuret blev det ikväll!

img_5052 (MMS)

Skönheten och odjuret blev det ikväll!


Moster saknar dig jätte mycket lilla hjärt...

img_9924 (MMS)

Moster saknar dig jätte mycket lilla hjärtat<3 men mindre än en månad tills vi ses igen!! Väx inte för mycket på denna månad!


Sometimes it's hard to follow your heart.


Dagen lunch!  Min chef kollade ner i min l...

img_5886 (MMS)

Dagen lunch!  Min chef kollade ner i min lunchlåda och skakade på huvet, men gott är det;)


satan i gatan vad arg jag blev!!

ÅÅh! hade skrivit ett jätte långt inlägg nyss, men så la bara datan av och allt försvann offta brukar de sparas i utkast när något sånt händer men inte nu för att blogg.se har fuckat upp sig sen jag började blogga från mobilen istället! mina inlägg syns inte som vanligit i arkivet och när jag skriver ett inlägg går syns inte panelen med symbolerna, så kan bl.a inte lägga upp bilder! funderar på att byta blogg men haft denna sen 2007... Någon som vet vad som han hänt? varför allt är borta?!

De är mitt i natten

Ligger i sängen, somnade som en stock när jag la mig för två timmars sedan, Men vaknade av ett ryck! Nu ligger jag och kollar på vänner och försöker somna om..
Kom på att det var längesedan jag skrev något här.. Igår fyllde mitt lilla hjärta år, hon fick frukost på sängen så gjorde jag en tårta.. Dock missade jag kalaset eftersom jag jobbade men fick höra sen efter att den var gudomligt god;)
Konst för tjejer idag, grafik var temat och det var riktigt kul verkligen glömde ta kort på mitt tryck får göra det nästa vecka, ganska tufft blev det!
Nu ska jag sluta skriva och koncentrera mig på att somna om!

Sweet dreems!


RSS 2.0